Къщи Кузманови


къщи кузманов

Къщи Кузманов

Къщи Кузманов се намират в панорамното село Игнатовци, на 17 км. от гр. Елена в землището на село Мийковци.
Любителите на природата ще бъдат приятно изненадани от многобройните живописни туристически маршрути и екопътеки, подходящи за пешеходен и колотуризъм.

Районът на село Мийковци е екологично чист и известен на всички които обичат да събират билки,плодове и гъби. Тук може да намерите ароматни диви плодове – шипки, боровинки, къпини, малини, ягоди.
На 3 км от селото минава река „Борущица” подходяща за риболов, пикник и почивка под сянката на вековни дървета, извисяващи се в близост до реката.

Запалените скиори могат да се възползват от ски писта “Мийковци”, подходяща както за начинаещи, така и за напреднали. Разполагаме с добре оборудван ски гардероб.Предлагаме разходка с моторна шейна.
За любителите на конния спорт, предлагаме туристически походи с коне от порода „Хафлингер”. За начинаещите организираме разходка с файтон.

Къщите за отдих в село Игнатовци са три. Всяка къща разполага с две спални и дневна с кухненски кът, баня и тоалетна. В дневната има разтегателен диван. Отоплението е  с локално парно и камина в дневната.
На разположение на гостите във всяка къща има напълно оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна, с готварска печка, микровълнова фурна, хладилник,кафе машина,барбекю и посуда. Всяка стая разполага с телевизор и цифрова телевизия. В двора на базата има изградено барбекю и пещ. Разполагаме и с добре оборудван ски гардероб за всички скьори.
При максимално използване на легловата база във всяка една от къщите могат да нощуват до 6 човека.

www.kuzmanovi.com

Карта на Игнатовци

Цени на къща:
Една нощувка: 100лв.
Две нощувки: 160лв.
Oт 3 до 5 нощувки цената е 70 лв. на вечер.
при 5 нощувки получавате една безплатно

За резервации: Тел: 0888 897 589; 0878 911 949

.

.

.

ЗиматахолP10102621Спалня 2ПанорамаПанорама 1ЗимаСпалня